11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon

0

Mikor úgy dönt, hogy szeretné korszerűsíteni régi mozi rendszerét, vagy éppen most szeretne belépni az igazi házimozi világába, elhagyva a gyenge minőségű megoldásokat, valószínűleg találkozott már az egyik vezető audio cég nevével, ami nem más, mint a méltán jól ismert Denon. A következőkben szeretnénk választ adni Önnek azon kérdéseire, hogy vajon mi különbözteti meg a többiektől és miért lenne érdemes a Denon márkát választania. A következőkben bemutatjuk a legfontosabb tulajdonságokat és rávilágítunk, hogy a Denon miért örvend nagy elismerésnek a világ minden táján a prémium audio készülékek kedvelői között. Meginvitáljuk Önt egy élvezetes olvasásra!

A Denon Márkaboltban dolgozva rengeteg kérdéssel találkozunk, melyeket ügyfeleink tesznek fel. A legtöbbre azonnal tudjuk a helyes választ, és van, hogy előfordul olyan kérdés amire mi sem tudunk rögtön korrekten válaszolni. Ilyenkor nem szégyelljük jelezni, hogy nekünk is utána kell járni, nehogy téves, valótlan dolgot közöljünk. Gyakran felmerül egy kulcsfontosságú kérdés: „Miért a Denon?”, „Miért cseréljem a rendszeremet a Denon termékeire?” Viszont erre a kérdésre azonnal, szinte egy lélegzetvétellel tudjuk a válasz!

Miért pont a Denon?

Biztosan észrevette már, hogy amikor új erősítőt keres, nagyon széles választékkal találja szembe magát a piacon. Mindenekelőtt a legfontosabb átgondolnia, hogy milyen funkciókat, szolgáltatásokat szeretne és melyek azok, amik prioritást élveznek.

Hogy ezt segíthessük, számos érvet szeretnénk megmutatni Önnek, melyek komoly figyelmet érdemelhetnek új házimozi erősítő kiválasztásakor. A Denon díjnyertes erősítőket kínál, amik szinte minden árkategóriában rendelkeznek felhasználó-specifikus technológiákkal. Ha eljött az ideje egy új erősítő beszerzésének, akkor mindenféle képen érdemes komolyan megfontolnia egy Denon megvételét.

Először is: élvezze a 3D hangzást!

Egyszerűen beállítható és intuitív a térhatású hangkonfiguráció, ami által könnyedén elmerülhet a Dolby Atmos, DTS: X és akár az Auro 3D magával ragadó hangzásában.

11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon, Denon Store

A legújabb Denon házimozi erősítőknek köszönhetően a hang körülöleli Önt, mindig az események középpontjában lesz, legyen az film, a kedvenc koncertje, sportközvetítés, vagy videojáték.

Másodszor: ismerje meg, mitől kimagaslóak a patinás DENON termékei

Mindegyik Denon erősítőt addig finomítják, ameddig csak lehet. Már a tervezés ideje alatt is minden szempontból alaposan átgondolják és tesztelik. A Denon mérnökei tényleg tisztában vannak a termékeikkel a legapróbb részletekig, mert a kiváló hangzás iránti szenvedélyük hajtja őket és fáradhatatlanul dolgoznak a még jobb hangzás elérése érdekében. A Denon több mint egy évszázados tapasztalatával a házimozi erősítőinek minden új generációjába több száz új és továbbfejlesztett alkatrészt tervez, hogy évről évre emelje a mozi erősítőinek egyre jobb minőségét, mindig így biztosítva a legújabb világszínvonalú hangzást.

Harmadszor: mikor kiválasztja új erősítőjét, tartsa szem előtt, hogy a lakás a legmeghatározóbb körülmény.

Minden erősítőnek van egy saját hangzása, mint minden helyiségnek, azonban az adott szoba akusztikai tulajdonsága fogja leginkább befolyásolni a hangzást, ezért ugyan az az erősítő másképp hangzik egy másik helyiségben, ami lehet jónak tűnő, de közel sem maximális, és lehet rossz is. Ezen probléma megoldására mindegyik Denon házimozi erősítő fel van vértezve a méltán elismert Audyssey szoba akusztikai kalibrációval. Csak csatlakoztassa a mellékelt kalibrációs mikrofont az erősítőhöz, és a rendszer automatikusan konfigurálja magát a szobához a legjobb hangzás elérése érdekében. Kedvenc filmjei, sorozatai még soha nem szóltak ilyen jól, csak hallgassa meg! A lényeg, hogy állítsa be az erősítőt a szobájához, és élvezze annak maximális tudását.

Negyedik: élénkebb színek és élesebb, tisztább kép…

Fokozott részletesség, jobb színvisszaadás és erősebb kontraszt az eredménye a Denon legújabb csúcstechnológiájú videó áramköreinek, melyek a legújabb szabványokat használják, hogy mélyebb vizuális élményt nyújtsanak. A megával ragadó mozi élményhez kell az audiovizuális élmény, ezért a kép minősége is fontos tényező a hang mellett, mert szerves részei egymásnak.

11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon, Denon Store

Még a régebbi eszközök video kimenetét is érdemes 4K Ultra HD felbontásra állítani az erősítő kimenetén a TV felé, hogy még így is a lehető legjobb képminőséget tudja biztosítani a forráshoz mérten. Természetesen a TV készüléke szabja meg a maximális képminőséget és a felbontást, ezért a végeredmény is függ tőle, de a Denon házimozi erősítők minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobb videójelet biztosítsák a televíziójának.

Ötödik, vagy inkább az első? Megérdemli a legjobb erősítőt!

A legújabb Denon mozi erősítőkkel élvezheti a TV-t, a Blu-ray filmeket, a 4K UHD Ultra High Definition (UHD) és a streaming szolgáltatásokat, például a Netflixet, a legmagasabb minőségben, csak csatlakoztassa videó forráskészülékét. Mindezt a legújabb video-és audio szabványokkal, mint például a Dolby Vision, eARC, Dolby Atmos magasság virtualizációt… Sporttól, filmektől vagy kedvenc műsoroktól függetlenül a Denon házimozi erősítőnek köszönhetően mindig az események középpontjában lesz!

Hatodik: bemenetek sokasága a jelforrások csatlakoztatására.

A legújabb generációs HDMI bemenetekkel rendelkező Denon mozi erőstőkhöz csatlakoztathat minden HDMI kimenettel rendelkező videojel forrást, mint a műholdas és a kábelvevőt, a számítógépet, médialejátszót, Blu-ray lejátszót és még a játékkonzolt is. Nem valószínű, hogy találkozhat olyan helyzettel, amikor nem elegendő a HDMI bemenetek száma és nem tudja valamely készülékét csatlakoztatni e miatt.

11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon, Denon Store

Ezen felül, a Phono bemenetnek köszönhetően lemezjátszó is csatlakoztatható, míg a normál analóg bemenetre például egy CD lejátszó.

Hetedik: hallgassa meg kedvenc zenéjét, amiről csak szeretné!

A legújabb Denon házimozi erősítők gyártása a cég több mint száz éves tapasztalatán alapul, ezért a zene hihetetlenül jól szól rajtuk. Nemcsak CD-ről, DVD-ről, Blu-ray lemezről vagy lemezjátszóról tudja élvezni ezt a minőséget, hanem számítógépén vagy a hálózati tárolóján (NAS) lévő zenéit is le tudja játszani, és kibővítheti saját gyűjteményét olyan online szolgáltatásokkal, mint a Deezer, Spotify, Tidal. Az Apple Airplay 2 vagy a Bluetooth segítségével közvetlenül okostelefonján, tabletjén lévő zenéit is könnyedén hallgathatja.

Nyolcadik: Ön irányít!

A modern Denon mozi erősítők irányíthatóak hangvezérléssel is, csak a szükséges, egyszerű utasításokat kell mondania. Nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt, mert a piacon elterjedt mindhárom „digitális nyelvet” értik, mint az Alexa, a Google Assistant és a Siri.

11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon, Denon Store

Akár azt mondja, hogy „Alexa”, „OK Google” vagy „Hey Siri”, a Denon erősítők megértik, és utasítására megváltoztatják a hangerőt, vagy éppen lejátsszák kedvenc zenéjét.

Kilencedik: mindenhol zene az otthonában a HEOS-nak köszönhetően.

Az integrált HEOS technológiának köszönhetően a Denon új házimozi erősítői számos zene lejátszási lehetőséget kínálnak. A HEOS a Denon szabadalmaztatott többszobás, többhelyiséges Multiroom vezeték nélküli audio rendszere. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik a zenék, rádióadók, vagy akár a TV hangjának lejátszására bármely szobában, a kertben, szinte bárhol az arra alkalmas HEOS aktív hangsugárzóval, mini HiFi szettel, HEOS Amp-al kültéri hangsugárzón vagy egyéb HEOS kompatibilis megoldáson, csak az igényei szabhatnak határt.

11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon, Denon Store

Ez a megoldás gyorsan és egyszerűen beállítható és könnyedén további helyiségekre is kiterjeszthető. A vezérlés okostelefonra, tabletre letölthető ingyenes HEOS applikációval vagy egyszerűen hanggal lehetséges.

Tizedik: könnyen beállítható, és még könnyebben használható.

Mindezek olvasatában gondolhatja azt, hogy komoly számítástechnikai ismeretekre és házimozis tapasztalatra van szükség a Denon legújabb mozi erősítőinek üzembe helyezéséhez, de szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy ez nem így van, sőt éppen ellenkezőleg! A Denon gondoskodott róla, hogy minél egyszerűbb legyen őket beállítani, használni és könnyű legyen áttekinteni, praktikus felépítéssel a sok funkció és tudás mellett is, hogy felhőtlenül élvezhesse az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Az könnyen érthető, igényes és letisztult integrált grafikus felhasználói felület (OSD menu) és a beállítás varázsló lépésről lépésre végigvezeti a beüzemelésen. Élvezni fogja a könnyed kikapcsolódást a Denon házimozi erősítőjével és nem a bosszankodásra fog elmenni az értékes ideje.

Tizenegyedik: a biztonság.

A kibővített jótállás és a Denon házimozi erősítők teljes körű szerviz támogatása 3 évig biztosítva van. Csak annyit kell tennie, hogy a vásárlás után a készüléket regisztrálja az egyetlen hivatalos Magyarországi beszállító weboldalán. Ezen túlmenően, a jótállás lejárta után is a Denon több évig szoftvertámogatást nyújt termékei számára, ahogy alkatrészt is a hivatalos szerviz számára!

Számos érvet sorakoztattunk fel a mellett, hogy a Denon termékei közül érdemes választania. Véleményünk szerint ezek a legfontosabb információk a sok pozitív tulajdonságuk és értékük mellett, hogy hozzá tudjunk segíteni Önt egy kiváló minőségű DENON házimozi erősítőhöz. Ne feledje azonban, hogy érdemes élőben megismerni, meghallgatni, megnézni az új termékeket a Denon Márkaboltban, miután újra megnyithatjuk boltunkat ügyfeleink és érdeklődőink előtt, ahol képzett, tapasztalt szakembereink örömmel mutatják be Önnek az új termékek legújabb lehetőségeit!

Denon Store
Csapata
Budapest