A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit

0

Eindhoven (2020. június 05.) – A Denon, mely 1910 óta meghatározza a magas minőségű audio készülékek piacát, ma bejelentette az iparág első 8K-Ready AV-Receivereit. A híres Xszéria AVR-jeire építve a Denon AVC-X6700H, AVC-X4700H, AVC-X3700H és AVR-X2700H (DAB +) elhozzák a házimozi, zene és játékok világának következő generációját.

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit, Denon Store

A Denon nemcsak bemutatja az első 8K-Ready receivereit, hanem a cég egyben az audio világában eltöltött 110. évfordulóját is ünnepli. A Denon egész létezése során a technológiai fejlesztések élvonalában volt, és a 8K bevezetése a cég történetének egy következő izgalmas állomása. A 8K egy izgalmas frissítés, és az új X-sorozatú AVR-ek számos új funkcióval gazdagítják a házimozi rajongóit, a zene szerelmeseit és a virtuális  játékok kedvelőit. Az új Denon AVR széria kritériuma, hogy a házimozi készen álljon a jövőbeli 8K-ra, beleértve az eARC-t és a HDR10+-t is, és játék rajongók élvezzék a 4k/120kHz-es játékmenetet a VRR, a QFT, a QMS és az ALLM segítségével. És emellett mindegyik modell a híres és díjnyertes Denon hangminőséggel és könnyű kezelhetőséggel büszkélkedhet.

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit, Denon Store

Széles szabvány kompatibilitás

Az új Denon X-szériás AV erősítők és receiverek a házimozi tökéletes működését biztosítják, és kihasználják a legújabb HDMI technológiákat. Hihetetlen képminőséggel és magával ragadó audio dekódolási lehetőségekkel, így megismételni otthon a mozi élményt most könnyebb, mint valaha. Élvezze a filmeket és a show-kat lenyűgöző képminőséggel, a dedikált „8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást, az új HDR formátum támogatást, beleértve a HDR10+-t és a Dynamic HDR-t, valamint az új HDMI funkciót, a gyors médiaváltást (QMS), amely lehetővé teszi a forrás azonnali váltását a felbontás vagy a képkockasebesség terén a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében. A kivételes szín, a tisztaság és a kontraszt érdekében a legújabb X-széria modellek továbbra is támogatják a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Colour almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást.

Egy szinttel feljebb a játékkedvelők

Számos új szolgáltatás ad előnyt a gamer-eknek, beleértve a borotvaéles képet, a 4K / 120Hz jeltovábbítást és a változtatható frissítési frekvenciát (VRR), hogy csökkentsék a képkocka törést és javítsák az általános kép precizítást. Ugorjon be egy versenyre az automatikus alacsony késleltetésű üzemmód/ Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) segítségével, amelyek mindegyikének célja a késés csökkentése és a statisztika javítása. Lássa meg az ellenséget – mielőtt az meglátná Önt – az elképesztő 8K képminőséggel.

A Denon X-széria is felskálázza a meglévő HD és 4K tartalmat 8K-ra, így többen élvezhetik a 8K-s felbontás erejét.

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit, Denon Store

Filmek és TV közvetítés csúcs hangminőségben

Az új Denon X-szériás AVR-ek továbbra is támogatják az eARC-t (enhanced Audio Return
Channel), amely tömörítetlen és tárgyalapú hangot továbbít a TV-ről a receiverre egyetlen
HDMI-kábellel. A TV-k közvetlenül a TV-alkalmazásokból játsszák le a videót a rendelkezésre álló legjobb képminőséggel – akár 4K, akár 8K -, míg a rádióerősítő azonosítja a dekódoláshoz a rendelkezésre álló legjobb surround formátumot.

Az eARC-vel és a legújabb HDMI-csatlakozással, akár 8K Ultra HD-ig, az új X-sorozatú AVReceiverek zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak a legújabb 8K-s televíziókkal, streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és más forráslejátszókkal.

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit, Denon Store

DTS:X Pro®

Szinte minden 3D audio formátum támogatás elérhető a Denon AVC-X6700H és AVC-X4700H készülékekkel a kicsomagolást követően, beleértve a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológiát, a DTS:X®, a DTS Virtual:X ™, az IMAX® Enhanced és az Auro-3D® szabványokat. Az AVC-X6700H támogatja a DTS:X Pro®-t is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is élvezhessenek a DTS:X dekódolással olyan hangszóró konfigurációkkal, mint a 7.2.6 vagy a 9.2.4. A hallgatók a legfrissebb IMAX Enhanced filmekben is élvezhetik a 7.2.6 vagy 9.2.4 hangszóró konfigurációkat, az újonnan elfogadott 13.2 csatornás feldolgozási képességeknek köszönhetően, egy külső erősítő hozzáadásával. A DTS:X Pro funkciót firmware frissítéssel, az év későbbi szakaszában fogjuk szállítani.

A Denon bemutatja első 8K-Ready AV-Receivereit, Denon Store

Az AVC-X6700H 11 erősítő csatornát támogat 13.2 csatornás jelfeldolgozással, az AVC-X4700H és az AVC-X3700H akár 9 erősítő csatornát és 11.2 csatornás jelfeldolgozást
támogat. Az AVR-X2700H akár 7 csatornát is képes meghajtani. Az Auro-3D® motort az AVC-X6700H és az AVC-X4700H is támogatja. Az IMAX továbbfejlesztett dekódolását mindkét receiver, valamint az AVC-X3700H is támogatja.

A Denon most támogatja az AVC-X3700H, AVC-X4700H és AVC-X6700H új „előerősítő”
módját is, amelyet korábban csak a Denon zászlóshajóján, az AVC-X8500H-n volt
megtalálható. Az előerősítő mód tiszta jelútvonalat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási
szinteknél azáltal, hogy lekapcsolja a belső erősítőket, ha a receivert AV-processzorként
használják, és az összes hangsugárzót külső erősítők táplálják.

Olvass többet: 11 érv, hogy Denon házimozi erősítőt válasszon

Denon Store
Csapata
Budapest