AZ AV-ONLINE TESZTELTE A DENON AVR-X1500H RECEIVERT

0

A teszt itt olvasható:
https://www.av-online.hu/hazimozi/denon-avr-x1500h-hazimozi-erosito-teszt_2518

Az AV-Online szerint:

„Az idei év nagy újdonsága az Amazon Alexa hangvezérlés, amely lehetővé teszi a tulajdonosnak, hogy hangutasításokat adjon az erősítőnek. Szóbeli parancsokkal lehet a készüléket be és kikapcsolni, hangerőt állítani (némítani), bemenetet választani, a zene lejátszását vezérelni (megállítás, elindítás).”

„Az összeomló felhőkarcolók robaja, a genetikusan mutálódott szörnyek üvöltése energikusan, széles dinamikával töltötte be a nappalit. Az AVR-X1500Hmagabiztosan uralta a hangfalszettet, nem csak egyszerűen a drasztikus hangerővel próbálta megteremteni a valóság illúzióját, hanem a pillanatnyi csöndekkel, majd az azokból kirobbanó, plasztikusan megformált zajokkal. A katonai egységek műveletei, a helikopterek mozgása, a fegyverek hangja jól követhető volt.”

„A Denon legkisebb hétcsatornás házimozi erősítője bőven kétszázezer forint alatti árcédulát visel, így optimális választás lehet azoknak, akik költséghatékonyan szeretnének Atmos hangrendszert kiépíteni, multiroom megoldást alkalmazni az otthonukban, és mellette még bakelit lemezeket is hallgatni.”

Mérleg

+ Házimozin dinamikus és jól pozícionált hangtér
+ HEOS kompatibilitás
+ Amazon Alexa hangvezérlés
– Kicsit egyszerű és nem egységes megjelenésű menürendszer
– Sztereóban nem elég kifinomult a hangzása

Szubjektív vélemény

, AZ AV-ONLINE TESZTELTE A DENON AVR-X1500H RECEIVERT, Denon Store