BEOPLAY E8 2.0 fülhallgató – ÚJ MODELL

0

Kiváló hangzás, gyönyörű kivitel, és prémium minőségű anyagok; a Bang & Olufsen márka létrehozta az első valódi vezeték nélküli Beoplay E8 fejhallgatót, amely olyan emberek számára készült, akik nem szeretik a kompromisszumokat a hangzás és a design terén, és valódi vezetékmentes szabadságra vágynak. Ez a fülhallgató teljes körű zenehallgatást, telefonálást és hangvezérlést biztosít.

Tekintsd meg a Beoplay E8 2.0 fülhallgató ajánlatát

Beoplay E8 fülhallgató

A Bang & Olufsen bemutatja az új Beoplay E8 2.0 modellt, amely az előző termék továbbfejlesztett verzióján alapul, és új funkciókat kínál, amelyeket a Bang & Olufsen közösség igényel:

Az újratervezett prémium bőr tok exkluzív formát nyújt a zeneszeretők felé. A tok vezeték nélküli töltési funkcióval is rendelkezik, így a Beoplay E8 2.0 fejhallgató valóban vezetékmentes lehet. Most úgy feltöthetjük a Beoplay E8 2.0-t, hogy a tokot elhelyezzük a vezeték nélküli töltős állványra.

A vezeték nélküli töltős tok a fülhallgató három teljes feltöltését teszi lehetővé, aminek köszönhetően akár 16 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc dalainkat. Ez jelentős fejlődés az első modell által kínált 12 órához képest. A tokon található LED mutatja a fülhallgató töltési állapotát, a hátsó olalon lévő három LED pedig jelzi a tok akkumulátorában rendelkezésre álló teljes feltöltések számát.

A vezeték nélküli töltős tokot USB-C típusú kábellel is tudjuk csatlakozni az áramforráshoz. A kábel a fülhallgató tartozékai között megtalálható.

Bemutatjuk a Bang & Olufsen vezeték nélküli töltőállványt

A Beoplay E8 2.0 kényelmes feltöltéséhez a Bang & Olufsen új vezeték nélküli töltőállványt is tervezett, amit a fülhallgató tokjával integrált. Prémium anyagokból készült, mint például a szálcsiszolt alumínium és a marhabőr. A készülék úgy lett tervezve, hogy hosszú ideig megőrizze esztétikai értékét. A Beoplay E8 2.0 fülhallgató és okostelefonok jó barátja – vezeték nélküli töltőállvány mind a sztenderd (5 W) töltést, mind a gyors feltöltést (10 W) támogatja.

Beoplay E8 töltőállvány

A Beoplay E8 tulajdonosai a készülék vezeték nélküli töltését is használhatják. Mivel az eredeti Beoplay E8 fejhallgató tökéletesen illeszkedik az új vezeték nélküli készülékhez, a Bang & Olufsen lehetővé teszi a Beoplay E8 jelenlegi tulajdonosai számára a vezeték nélküli töltés előnyeit. A vezeték nélküli töltős tok külön is megvásárolható, valamint a bal és jobb füles is kapható lesz.

A Bang & Olufsen tökéletes hangja.

Úgyanúgy, mint az előző Beoplay E8 modellt, az új fülhallgatót a híres Bang & Olufsen hangmérnökök tervezték, hogy gazdag, teljes és pontos hangzást biztosítson. Minden fülhallgató 5,7 mm-es dinamikus hangszóróval, kis elektromágneses jelátalakítóval, NFMI technológiával (Near Field Magnetic Induction) és Bluetooth 4.2-es modullal (digitális hangfeldolgozással) rendelkezik, amely lehetővé teszi a dinamikus hangolást és a zene zaj-mentes lejátszását. A felhasználók az Android és iOS eszközökön elérhető Bang & Olufsen alkalmazás segítségével az egyedi preferenciák szerint is beállíthatják a hangzást.

Ár és elérhetőség

A Beoplay E8 2.0 fülhallgatóhoz bőr vezeték nélküli töltős tok, öt cserélhető füldugó és UBS-C töltőkábel tartozik. A fülhallgató fekete, kék, ezüst és zöld színekben kapható, 117.900 Ft-os áron.

Beoplay E8 – vezetéknélküli fülhallgató

A Bang & Olufsen vezeték nélküli töltőállvány a fülhallgatónak megfelelő színekben lesz elérhető: fekete, kék, ezüst és zöld. Az állvány ára még nem került meghatározásra. A Beoplay E8 2.0 külön bal és jobb fülhallgató rendelése is lehetséges, valamint a vezeték nélküli töltős tok is rendelhető külön. A vezeték nélküli töltőállvány, a vezeték nélküli töltős tok és a külön (jobb/bal) Beoplay E8 2.0 fülhallgató 2019 áprilisától kaphatóak.