HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?

0

Az utóbbi években a bluetooth hangsugárzók nagyon népszerűek lettek. Az interneten különböző méretű, teljesítményű és funkciójú modelleket találhatunk. Melyiket vihetjük magunkkal a hegyekbe anélkül, hogy félnünk a lehetséges ütődésektől? Melyik a legjobb egy házibulihoz? Melyik a megfelelő, vízálló megoldás a nyári balatoni vitorlázásra? Tekintsd meg a javaslatainkat!

A vezetéknélküli hangsugárzók legfontosabb jellemzői az intuitív használat, a nagy hatékonyság és a szilárdság. Ez alkalommal bemutatunk nektek néhány készüléket, amelyek ideálisak nemcsak a hosszú grillezős estékre, hanem amelyeket bárhova magaddal vihetsz, ha mész valahova.

Csepp-, por- és ütésálló

Az első általunk ajánlott termék a Denon New Envaya lesz. Azért van a nevében az „új” szó, mivel ez a modell az idősebb testvérének (Denon Envaya) az utódja. Az újabb Envaya modern dizájnnal büszkélkedhet, de olyan megoldásokkal is fel lett szerelve, hogy ellenáll a külső körülményeknek. Ez a hangfal karcálló, így nem kell féltetnünk az ütődésektől. Az IP67 minősítés garantálja a csepp- és porállóságát. Ezért bátran magunkkal vihetjük az új Envayát nyári strandolásra. Az újabb verzió egy 3000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely 3,5 órás töltési idő után 13 órányi zenehallgatást biztosít. A legfőbb jellemzője az, hogy összepárosíthatunk két hangfalat, hogy tökéletesebb hangélményt, és igazi sztereó hangzást érjünk el (összecsatlakoztatás esetén mindegyik hangfal külön csatornán szól).

, HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?, Denon Store

Egetrengető teljesítmény és akár 24 órányi élmény

A következő ajánlatunk a Beolit 17 bluetoothos multimédia hangfal a Bang&Olufsen márkától. A Beolit 17 erős akkumulátorral fel lett szerelve, amelynek köszönhetően akár 24 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc számainkat megállás nélkül. A Bluetooth 4.1 pedig lehetővé teszi, hogy majdnem mindenhol élvezhessük a zenehallgatást. Az ebben a modellben található True360 technológia különleges, tiszta és legmagasabb minőségű B&O hangzást garantál.

, HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?, Denon Store

Vidd magaddal mindenhova

A harmadik ajánlott hangfal az előbb bemutatott Beolit 17 kisebb, B&O márkájú testvére – a BEOPLAY A1. Ez a kéthangszórós készülék már az elején meg fog lepni a teljesítményével. Az egyik nagy előnye az, hogy két hangfal összecsatlakozható, aminek köszönhetően kis sztereó rendszert hozhatunk létre (mindegyik hangfal külön csatornán szól). Így akár kint a teraszon is élvezhetjük a térhangzású zenét! A BEOPLAY 1 úgy lett tervezve, hogy minél kevesebb helyet foglaljon, de nem lett elfelejtve az akkumulátor kapacitása, amely akár 24 órányi zenehallgatást biztosít egy feltöltéssel. Gond nélkül belefér kézitáskába vagy hátizsákba. A kihangosítási funkció (mikrofonnal, amely 360°-ban érzékeli a beszédet), lehetővé teszi, hogy akkor is kapcsolatban lehessünk az ismerőseinkkel, amikor éppen foglaltak a kezeink.

, HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?, Denon Store

A boombox, amelyet nem ismertél

Az utolsó általunk ajánlott termék a Monster Superstar Blaster Black. Nyugodtan illethetjük a boombox névvel, mert ez egy olyan eszköz, ami akár legkeményebb körülmények között is képes helytállni és lehetővé teszi az igazi kerti partyk tervezését. A készülék több hangszóróból és integrált subwooferból áll. Különféle időjárási körülményekben is helytáll – akár az esős hosszú estékre a kempingben is megfelelő. Az USB kimeneten feltölthetjük az okostelefont vagy táblagépet, a 3.5 mm bemenet segítségével lejátszhatunk zenét olyan készülékekről, amelyek nem rendelkeznek beépített Bluetooth-szal. Az akkumulátor akár 12 órányi zenehallgatást biztosít, ami figyelembe véve a beépített subwoofert, kiváló eredmény.

, HOGYAN VÁLASSZUNK VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓT?, Denon Store

Amikor vezeték nélküli hangsugárzót keresünk, vegyük figyelembe, hogy hol és milyen körülmények között fogjuk használni a készüléket, és mely funkciók a legfontosabbak számunkra. A Denon Márkaboltban olyan hangfalakat találhatsz, amelyek akár útközben, akár otthon is használhatók. Szakértőink szívesen segítenek neked!

A Denon Márkabolt csapata