Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet

0

A mozik bezárva, a meccsek elhalasztva? Munkaadója home officet rendelt el és így a következő napokat otthon kell töltenie? Ennek az időszaknak nem feltétlenül kell unalmasnak lennie! Adunk pár jó ötetet arra, hogyan töltheti el ezt az időt egy igazán jó hangzású társaságban. Akiknek köszönhetően otthonát valódi mozivá változtathatja. Segítségükkel könnyedén gólkirállyá is válhat. Vagy a legjobb DJ-vé a környéken. Javasoljuk, hogy fontolja meg az alábbi ötleteinket!

Csatlakozzon a globális #maradjotthon akcióhoz, eleget téve a legmagasabb fokú biztonsági előírásoknak is. Mindezt egy fényesebb jövő érdekében. Oké, de mit csináljon otthon, amíg odakint zászlót bont a tavasz? Alábbi bejegyzésünkben adunk pár tippet arra, hogy a négyfal között eltöltött időt ne érezze unalmasnak és elvesztegetettnek. Bemutatunk olyan, modern audio/video megoldásokat, amelyekkel valódi otthoni szórakoztató központot hozhat létre, az egész család számára.

Kezdjük azzal, hogy mit tegyen ha már minden mozi bezárt?

Bezárt a mozi? Csináljon otthon mozit!

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

A dübörgő ès sokszor vèrfagyasztó hangzás mellett a modern multiplexek, többek között komfortos foteleket és meleg ételeket is kínálnak. Semmi sem gátolja meg abban, hogy otthon is hasonló élményekben legyen része! Csak egy kényelmes kanapéra, némi pattogatott kukoricára és kedvenc videó szolgáltatójára lesz szüksége ehhez. Az egyéb feltételekről majd mi gondoskodunk! Azok számára, akik mindent átható és körbeölelő hangzásra vágynak, a fejük felett is átsűvítő tűéles effektekkel, a Dolby Atmos tartalmak kiszolgálására tervezett, Wilson Raptor X hangszórókat javasoljuk. Speciális, ferde kialakításuk miatt lehetővé teszik a hangok visszaverődését a mennyezetről, ami még pontosabb és körbeölelő hangzást biztosít – segítségükkel az akciófilmek középpontjában érezheti magát.

Nem feletkezhetünk meg, a házimozi rendszer szívét jelentő erősítőről sem. Azok számára, akik egy univerzális eszközt keresnek, a Denon AVR-S950H házimozi erősítő tökéletes választás lesz, mivel biztosítani tudja a TV-k számára a tökéletes 4K, Dolby Vision™, HDR10 és HLG képeket. Természetesen a kép magas minősége mellett ugyanolyan fontos a kiemelkedő hangminőség is. Így ez a modell a Dolby Atmos és DTS:X hanngsávok kezelése mellett, rendelkezik a Dolby Atmos magassági virtualizáció és a DTS Virtual:X funkciókkal is.

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

A Marantz NR1710 7.2-es házimozi erősítő vékony és esztétikus formavilága által válik különlegessé. A méreteit könnyedén meghazudtoló erősítő számtalan szolgáltatást kínál, amellett hogy szinte bármely polcon vagy szekrényben könnyedén elfér. Teljesítménye akár a csatornánkénti 90 W-ot is elérheti. 8 HDMI bemenet áll rajta rendelkezésre, a 4K felskálázás lehetőségével, és olyan 3D hangformátumok kezelésével, mint a Dolby Atmos & Dolby Height Virtualization, DTS: X & DTS Virtual: X valamint a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio.

Már nincs is más hátra, mint hogy kényelmesen elterüljenek a kanapén és kiválasszanak egy filmet… mi magukra is hagyjuk Önöket!

Félbeszakadt a szezon? Játszon konzolon!

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

Tudjuk, hogy minden elkötelezett foci drukkert elkeserít, hogy számos meccs elmarad. De mint minden profi játékosnak, fel kell rázniuk magukat… játszanak konzolon! Az online meccsek könnyedén lehetnek épp olyan izgalmassak, mint a stadionok gyepén zajló csaták. Különösképpen akkor, ha a játék hangját a TV-n kersztül hallgatjuk, csakúgy mint zenéinket és kedvenc TV műsorainkat. Ebben az esetben az átütő hangzás elérésére töléletes megoldást jelenthet a Definitive Technology Studio Slim hangprojektora, amelyet most kedvezményesen vásárolhat meg a Denon Márkaboltban. Azok akik egyaránt rajonganak a kíváló hangzásért és a modern technológiákért megelégedéssel fogják tapasztalni, hogy a Studio Slim HDMI ARC csatlakozással, valamint Chromecast és 4K támogatással egyaránt rendelkezik.

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

Ha valódi házimozira és kiváló hangminőségre egyaránt szüksége van, akkor a Denon DHT-S716H prémium hangprojektorát ajánljuk a figyelmébe, amely a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio hangsávok kezelésének köszönhetően tökéletesen tiszta hangzást szavatol. A beépített Heos rendszer pedig lehetővé teszi zenéinek közvetlen lejátszását kedvenc zenei szolgáltatóin keresztül – pl.: Tidal & Spotify.

A fenti termékek bármelyikét is vásárolja meg, semmi sem fogja már meggátolni abban, hogy gólkirállyá váljon! De tudja, hogyan válhat Önből a környék legjobb DJ-je? Az alábbiakból az is kiderül!

Home office? Most könnyedén uralhatja a zenét az irodában!

Akaratlanul is hallgatnia kell a kollégája zenéit, a szomszédos asztalról, ha tetszik, ha nem? A techno, a heavy metal vagy candy pop hallgatása komoly kihívást jelenthet a klasszikus zene vagy a hip-hop szerelmeseinek. Az ilyen helyzetekre jelenthet tökéletes megoldást egy olyan aktív zajszűrős fejhallgató használata, mint a Denon AH-GC30, de ha otthon dolgozik, akkor Ön a DJ!

Hallgathatunk ugyan zenét kiváló minőségben egy lemezjátszón is, de ha ezt a munkával is össze kell egyeztetnünk, nem biztos hogy mindig lesz időnk, megfordítani a lemezt. A Denon új Home 150/250/350 multiroom hangfalcsaládja erre nyújt kézenfekvő megoldást – közvetlenül az okostelefonjáról lejátszva a zenét! Mindhárom hangfal támogatja a legnépszerűbb zenei szolgáltatókat, többek közt a Tidalt, a Spotifyt és a TuneInt, továbbá WiFi, AirPlay 2 és Bluetooth kapcsolatra is lehetőséget nyújtanak!

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

A hangfalak kiemelkedő hangminőségét a Denon mérnökei szavatolják, akik a tervezés során a műalkotások kiemelkedően precíz visszaadását tekintették a fő feladatuknak. Csak annyit kell tennie, hogy elindítja egyik lejátszási listáját, feltekeri a hangerőt és megpróbál a székében maradni…

Konferencia hívás a munkatársakkal? Beszéljen velük az ágyból!

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

Otthon is, csakúgy mint az irodában, bármikor kaphat hívásokat a feletteseitől, vagy máshol dolgozó kollégáitól. Szerencsére most ehhez nem kell inget és zakót vennie… kivéve a videóhívásokat. De maradjunk az optimistább verziónál. Tárgyalhat velük az ágyból! Kétféle képpen is! Például olyan vezeték nélküli fülhallgató segítségével, mint a Soundcore Liberty Air, amely most kedvezményes áron vásárolható meg a Denon Márkaboltban. A Liberty Air a beépített mikrofonnak és a zajcsökkentő technológiának köszönhetően, kristálytiszta kapcsolatot tud biztosítani.

A másik esetben, célszerűbb lehet kihangosítót használni, ami például autovezetés közben is jól jöhet. Ilyen helyzetekre javasoljuk a Beoplay P2 bluetooth hangszórót, amit bárhová magával vihet. Az erőteljes ès tèrhatásu hangzás mellett, a P2 lehetőséget ad a hívások kèz nèlküli fogadására is. Fejlett technológiája egyenletes mikrofon èrzèkenysèget garantál a hangszórók teljes spektrumán. Ennek köszönhetően könnyedén szavatol tökèletes beszèdèrthetősèget a telefonkonferenciákon, számos rèsztvevő esetèn is. Figyelemre mèltó továbbá kompakt mèrete is, ami lehetővé teszi, hogy egy kisebb táskába is belefèrjen, vagy akár zsebre is vághassuk.

Két hét otthon, nagyszerű szórakozás is lehet, Denon Store

Amint a fentiekből is látható, az otthon töltött időnek nem kell feltétlenül unalmasnak lennie! Bármelyik fenti termèkünket online is megrendelheti a denonmarkabolt.hu-n. Ha bármilyen kèrdèse van, vagy konzultálni szeretne egyik szakèrtőnkkel, keressen minket telefonon a következő telefonszámok egyikèn +36 1 2090298 , +36 70 385 6494 vagy e-mailben a webshop@denon.hu címen.

Valamint márkaboltunk vezetèkes telefonszámán, továbbra is kereshetnek minket, szakembereink tudása továbbra is rendelkezèsükre áll.

Vègezetül, ne feledjèk, hogy továbbra is ingyenes házhozszállítást ès 14 napon belüli, indoklás nèlküli elállást szavatolunk minden vásárlónk számára.

Marketing Team
Denon Store