#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit

0

Idén tavasszal a vezető audio készülékek gyártói bemutatták új termékeiket. Milyen audio készülékek lesznek népszerűek a közeljövőben? Mik az újdonságok a többszobás multiroom rendszerekben, a fejhallgatókban és a Bluetooth hangszórókban? Megmutatjuk a legújabb készülékeket, amiket ebben a szezonban kínálnak nekünk olyan neves gyártók, mint a Denon, Dali, Jays és a Soundcore. Nézze meg a tavaszi híreinket a Denon Márkabolttól otthona elhagyása nélkül!

Idén tavasszal a legnépszerűbb márkák gondoskodtak új készülékek bemutatásáról, amik remekül beleillenek otthonába. Ezek az aktív, többszobás multiroom hangszórók. A kiváló hangzást élvezheti bárhol a lakásában! Mi az a felhőtlen szabadság az audio világbában? Nem más, minthogy kényelmesen, vezeték nélkül tudja hallgatni kedvenc zenéit anélkül, hogy aggódnia kellene a hangminőség romlása miatt. A legújabb Denon és Jays többszobás multiroom hangsugárzók tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak. Üljön kényelmesen foteljében, és élvezze a felhőtlen zenehallgatást velük!

Denon Home többszobás multiroom hangszóró sorozat

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

A Denon bemutatta a Home sorozatot, amely három aktív hangfalból áll: a legkisebb Home 150-től a Home 250-ig és a legnagyobb Home 350-ig. Álltaluk élvezheti a hibátlan zenei minőséget, mely kiegyenlített, dinamikus, teljesen kontrolált méllyel, gyönyörűen csilingelő magas hanggal és rendkívül tiszta, homogén középtartománnyal teszi élvezetessé a zenehallgatást. Mindezt egy nagyon praktikus alkalmazáson keresztül irányíthatja, iOS és Android okostrelefonnal, tablettel. Ennek köszönhetően kedvenc zeneszolgáltatóitól ( Spotify, Tidal, Deezer, Soundcloud), valamint saját gyűjteményeiből (NAS, számítógép), vagy az okostelefonról, tabletről könnyedén hallgathatja zenéit.

A Denon Home többszobás multiroom aktív hangsugárzó sorozata ideális ajánlat Önnek, ha kiváló minőséget és magas funkcionalitást szeretne. A terméktámogatás, az ár/érték arány, a szolgáltatások, a gyártásnál használt minőségi anyagok, a kiváló hangzásvilág, a tartósság, a sokoldalúság mind egy olyan kiegyensúlyozott értéket képvisel, ami még a legigényesebb felhasználóknak is örömteli elismerésre ad okot. A Denon világszínvonalú mérnökei megállás nélkül az ilyen kvalitású készülékek megalkotásán dolgoznak. Ez a tökéletességre való törekvés a Denon Home sorozatban is testet öltött. Fontos megemlíteni, hogy a korlátlan, szabad zenehallgatást már nem csak a nappalijában vagy a hálószobájában élvezheti! A Denon Home család minden új hangsugárzója nedvességálló, így könnyen elhelyezheti őket otthonában vagy irodájában, az olyan helyiségekben is, ahol eddig erre még nem volt lehetősége. Az előbbiekben felsorolt pozitív tulajdonságok mellett a Denon mérnökei nem feledkeztek meg arról sem, hogy fontos a küllem is, mikor elhelyezi otthonában a Home hangsugárzóit, ezért megjelenésük modern és elegáns, miközben a környezetükbe jól beleilleszkednek.

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

A Denon Home hangsugárzókat és más Denon, Marantz termékeket, a széles választékuk mellett is könnyedén összekapcsolhat, hogy így tudjanak egy komplett audio rendszert is alkotni, ami a kényelmes zenehallgatást szolgálja az egész otthonában.

A vadonatúj Jays s-Living többszobás multiroom hangszóró sorozata

A svéd JAYS márka 2006 óta tervez és gyárt audio termékeket igényes vásárlók számára. A közelmúltban kibővítette tevékenységi körét, és a profiljára nézve teljesen meglepő módon mutatott be új termékeket. A JAYS, aki elsősorban a magas színvonalú, jó ár/érték arányú fej-és fülhallgatóiról ismert, úgy döntött, hogy új piacot is megcéloz, hogy a jól bevált és elismert filozófiáját máshol is kamatoztassa a vásárlók örömére, a többszobás multiroom hangszórók világát.

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

Jays az s-Living One és az S-Living Three hangszórók két modelljét mutatta be. Igényes és egyedi megjelenésük beleolvad bármilyen belső térbe, és a jellegzetes hangzásviláguk az Ön számára is meggyőző lehet, hogy az s-Living sorozatából válasszon.

Viheti magával, bárhová is megy – JAYS Bluetooth hangszórók

A múlt év végén a Jays két új Bluetooth hangszórót mutatott be (s-Go One és a nagyobb s-Go Three), bizonyítva, hogy az audio berendezéseik kompromisszum mentes magas minőséget képviselnek. A svéd dizájnt és a dinamikus hangzást kombinálva kitűnő választássá teszi a Jays az s-Go szériát és kiváló alternatívát kínál más termékekkel szemben.

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

A Bluetooth hangszórókat használhatja otthon és bárhol ahová magával viszi. Jelen helyzetben az otthoni lehetőségre összpontosítva az s-Go One vagy a Three Bluetooth hangszóróval a beépített mikrofonjának köszönhetően könnyedén folytathat konferenciabeszélgetést kollégáival az otthoni irodájában, és élvezheti pihenő idejét, amikor zenét hallgat. De hamarosan viheti magával biciklizéshez, kempingezéshez vagy utazáshoz. Hasonlóan a Dali fejhallgatóihoz.

DALI IO-4 és IO-6 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató

Vajon elviheti magával utazás közben is kedvenc zenéit az igazi koncertélmény természetes hangzásával és az erőteljesség érzésével? Az elismert dán gyártó mérnökei választ kerestek erre a kérdésre és munkájuk eredményeként megalkották a DALI történelmében az első Bluetooth IO sorozatú vezeték nélküli fejhallgatóit.

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

Az IO-4 és IO-6 (aktív zajszűrős) típusok valódi „Hi-Fi hangsugárzó a fejen” élmény, amivel meggyőzi Önt a csúcskategóriás hangsugárzókról ismert gyártót, hogy kiváló választás mindkét fejhallgatója. A fejhallgatókban nagyméretű, 50 mm-es dinamikus hangszórók lettek beépítve, ami fontos alapját képezte a termékfejlesztési folyamatnak.

A kényelmes DALI fejhallgatók rendkívül gazdag zenei élményt kínálnak, tele természetes és valósághű hanggal, ami példa értékű a vezeték nélküli termékek piacán. Az audio jel a legmagasabb szabványoknak megfelelő komponenseken megy keresztül, mint a Bluetooth AptX HD és az Apple AAC is. Ezen felsoroltak összessége könnyen meggyőzheti az élő zene szerelmeseit és a „hagyományos iskola” rajongóit is.

A hosszú, 60 órás akkumulátor üzemidő lehetővé teszi a hosszú, felhőtlen zenehallgatást, anélkül, hogy folyton aggódnia kellene a készülék lemerülésétől. A teljes koncepciót egy igazi skandináv életérzés járja át, a letisztultság és az ergonómia egyensúlya. A DALI IO Bluetooth fejhallgató ideális társ minden utazáshoz.

Fedezze fel a Soundcore termékeit

A Soundcore a legújabb ajánlat azon fiatalok számára is, akik a hang legkisebb részleteire is figyelnek. Ezek a megnövelt strapabíróságú termékek rendkívüli kényelmet adnak. Bluetooth hangszóróik nagy funkcionalitással rendelkeznek, amik nagymértékben ellenállnak a környezeti tényezőknek. Ennek köszönhetően egyaránt használhatóak beltéren és kültéren. Masszív akkumulátorral vannak ellátva, ami jelentősen csökkenti a töltések gyakoriságát, így biztos lehet abban, hogy a hangszóró nem merül le a legváratlanabb pillanatban.

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

A Soundcore Bluetooth hangszórói vezeték nélküli eszközök, amik nagy kényelmet és szabad felhasználást biztosítanak. A legigényesebb felhasználók számára tervezték. Jó ár/érték arányuk mellett tartósságuk által sok éven át hasznos szolgálatot fognak tenni, ezért még inkább megérik kedvező árukat. A Soundcore termékkínálata, ami a legtöbb igényt kielégíti, megoldást nyújt a „zseb”-és a nagyobb hangszórók után vágyóknak is. A szilárd készülékház jól ellenáll a fizikai behatásoknak, ezért szinte bárhol elkísérheti Önt.

Tavasszal új Soundcore fejhallgatóval!

A Soundcore kiválló fül-és fejhallgatókat is kínál. A választás csupán a személyes igényektől függ. Fontos megemlíteni, hogy a Soundcore kizárólag vezeték nélküli Bluetooth fül-és fejhallgatókat gyárt. Kizárólag szigorú szabványoknak megfelelő anyagokat használ az előállításukhoz. Ennek köszönhetően tartósak és ellenállnak a különféle külső tényezőknek, például nedvességnek és az esések által okozott ütéseknek.

#Maradjotthon, és ismerd meg a Denon Store tavaszi híreit, Denon Store

A Soundcore fül-és fejhallgatók ideális választás azoknak, akik értékelik a szabadságot és kedvelik az aktív életmódot. Termékei ideálisak kerékpározáshoz, testmozgáshoz vagy gyaloglás közben is. A felsoroltak mellett még ráadás, hogy különösen kedvező áron kaphatóak, ami még csábítóbbá teszi megvásárlásukat.

Természetesen a kínálat hatalmas az audio termékek piacán az újdonságokban is. Ez úton is próbálunk segíteni az Ön számára a legjobb készülék kiválasztásában. Végül is ki gondolta volna, hogy egy fej-és fülhallgatók gyártója belevág a többszobás multiroom hangszórók világába, és egy hangsugárzó gyártó pedig a fejhallgatókéba? És lehet, hogy nem ez az utolsó meglepő újdonság ebben az évben az audio világ piacán!

Denon Store Csapata