Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?

0

A zene mindig körülvesz? Milyen típusú ember vagy: sportos, nyugodt, vagy inkább magas hangminőséget választanál? Mindegy milyen zenét hallgatsz és milyen életmódot folytatsz, segítünk a neked való fej- vagy fülhallgató kiválasztásában.

Egyesek olyan fejhallgatót keresnek, amely teljesen kiszűri a környezetből érkező zajt. Mások inkább kábeles változatot választanának. Olyanok is vannak, akik vezeték nélküli, fej- vagy fülhallgatót igényelnek. A piacon különböző modellek elérhetőek. Hogyan tudod megtalálni a neked való készüléket, amelynek hangzása és kivitele is megfelelő? Segítünk a kiválasztásában. Kezdjük azzal, hogy milyen típusú zenehallgató vagy.

Otthoni zeneértő

Zenehallgatáskor szeretsz a kedvenc kanapédon ülve elszakadni a környezettől és mélyen belemerülni a hangok világába? A hangminőség és a használattal járó kényelem a legfontosabb neked? Ráadásul nem zavarnak a kábelek, és a hangminőség a legfontosabb számodra? A Denon AH-1200 egy összehajtható fejhallgató, amelyet mindenhova magaddal vihetsz. Nagyon jó megoldás otthonra, de utazáshoz is. Ez a modell két klasszikus színben érhető el: fehér vagy fekete, aminek köszönhetően illik a mindennapi stílusodhoz. Egyébként a memóriahabos fülpárnák kényelmesen illeszkednek a fejedhez.

, Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?, Denon Store

Azok számára is rendelkezünk megoldással, akik többet várnak el a hangminőség terén a mindennapi otthoni zenehallgatás közben. Egy igazi egyedülálló prémium fejhallgató a javaslatunk – a Denon AH-D7200, a legmagasabb minőségű anyagokból készül modell, amelyet különleges kivitel jellemez. A fejhallgató fából készült, amelynek köszönhetően nemcsak szépen néz ki, de „melegebb” hangzást érhetünk el. Ezen kívül a nagy gondossággal tervezett szerkezet lehetővé teszi, hogy a füleink nem fájnak többórás zenehallgatás után. Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akiknek nem elég egy sima fejhallgató.

, Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?, Denon Store

Örökmozgó kütyüszerető

Szereted kényelmet és az innovatív technológiát? Idegesítenek az összegabalyodott kábelek? Mozgalmas életet élsz, és ezért nagyon fontos számodra, hogy a felszerelésed illeszkedjen hozzád, de mindemellett szereted a jó hangminőséget is? Ha igen, akkor az első javaslatunk a Focal Listen Wireless Chic. A Bluetooth-szal rendelkező új Focal fejhallgató modellje meglephet kitűnő hangzásával és az akku üzemidejével is (kb. 20 óra). A dizájn terén sem bukik el. A modern stílusú kivitellel biztosan büszkélkedhetsz barátaid előtt. A 15 méternyi hatótávolság lehetővé teszi, hogy szabadon és kényelmesen érezd magad. Ezen kívül a fejhallgató két élénk színben kapható.

, Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?, Denon Store

A következő javaslatunk a Denon AH-GC30 modellje – a magas elvárásokkal rendelkezőknek készült fejhallgató. Nem számít, hogy hol vagy – az irodában, repülőgépen, vagy a város közepén – az AH-GC30 illeszkedik az adott környezethez. Mindez a három zajszűrési módnak köszönhető, amelyet attól függően választhatunk ki, hogy milyen körülmények között vagyunk éppen. Ezt a modellt az időhiányban szenvedő embereknek is ajánljuk. Az akku teljes feltöltési ideje 2 óra, amely akár 20 óra zenehallgatást biztosít.

, Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?, Denon Store

Aktív minimalista

Sportolás közben is szereted kedvenc számaid hallgatni? Fontosnak tartod a könnyedséget és a minimalizmust? Itt biztosan a figyelemkeltő a JAYS m-Six lesz a megoldás. Ez egy sport fülhallgató, amelyet a kényelem érdekében terveztek. Ezt a fülest alig fogod érezni a hosszú edzések közben. A készülék 4 színben kapható.

, Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?, Denon Store

Ne felejtsük azokat sem, akik teljes vezetéknélküliségre vágynak és szeretik az exkluzív designt valamint magas hangminőséget. A csodálatos kivitelű BEOPLAY E8 2.0, amelyet 4 színben terveztek, egyaránt vonzhatja a nőket és férfiakat is. Ez a modell azoknak készült, akik több órát házon kívül töltenek és csak néha van lehetőségük feltölteni a fülhallgatót, vagy azoknak, akik egyszerűen mindig elfelejtik ezt otthon megtenni. Az elegáns bőrből készült tok saját akkumulátorral rendelkezik, amelynek köszönhetően fel tudod tölteni a fülest akár útközben is. A tokkal történő egy feltöltés akár 16 órányi zenehallgatást biztosít. Annak ellenére, hogy a Beoplay nagy gondossággal tervezte az E8 modell kivitelét, nem feledkezett meg a hang minőségéről sem, amely meglephet az első használatkor!

, Milyen fülhallgatót válasszak magamnak?, Denon Store

Mindegyikünk másfajta hangzást és technológiai megoldást igényel, ezért fontos, hogy a saját fül- vagy fejhallgatónk megvásárlása előtt több időt töltsünk azzal, hogy megismerjünk mindenféle modelleket. A Denon Márkabolt kínálatából biztosan megtalálhatod a tökéleteset számodra. Szakértőink rendelkezésedre állnak.

A Denon Márkabolt csapata