Bemutatjuk a Wilson legújabb modelljét – Raptor 9-et

A Wilson Raptor 9 a Raptor széria legnagyobb és legerőteljesebb padlón álló hangsugárzója. Modern és elegáns kialakítás jellemzi, amely megfelel azon felhasználók igényeinek, akik számára mind a műszaki paraméterek, mind pedig az idő- és a divatálló kialakítás is fontos. A Raptor 9 hangfalak klasszikus és letisztult felépítésűek, stílusosan két klasszikus színben - feketében és fehérben – elérhetőek, így lehetővé válik, hogy könnyen integrálhassuk őket szinte minden környezetbe. Ezenkívül a Bass-Reflex rendszer elülső portja lehetővé teszi, hogy a hangszóró sokkal hatékonyabb legyen az alacsony frekvencia tartományban, és sokkal közelebb lehessen helyezni a falhoz, mint ami a hátsó reflex-nyílással rendelkező hangfalak esetében lehetséges. Ez egy fontos érv azoknak a felhasználóknak, akik nagyobb méretű helyiségekben használják az audio rendszerüket, ahol a hely nagysága és a bútorok elrendezése bizonyos kompromisszumokra kényszerít.

0

A Wilson Raptor 9 hangfalak felépítését minőségi szempontból gondosan finomították, kiváló minőségű hangfaldobozzal – amely tartós és esztétikus – modern vinil-réteg borítással rendelkezik – melynek szerkezete fafelületre emlékeztet – és a teljes felületet selyemfény jellemzi. A hangfaldoboz elejét fényes műanyag panel zárja le, fehér, illetve fekete színben. Ez az anyag hosszantartó ellenállást biztosít a színváltozással és a nem kívánt fényhatásokkal szemben, ami különösen fontos a fehér fényezés esetében, amikor a hangsugárzókat napos, világos helyiségekben helyezzük el. Mindez a rendelkezésre álló klasszikus fekete előlapokkal együtt az egész hangfalnak vonzó külsőt biztosít, mely által teljesen beleolvad a belső térbe.

Bemutatjuk a Wilson legújabb modelljét – Raptor 9-et, Denon Store

Háromutas felépítés

A Raptor 9 hangfalak háromutas felépítésűek, jellemzői és megépítésük arra utalnak, hogy nagyobb helyiségekben használják őket, ahol teljes akusztikai képességeiket kibontakoztathatják. A doboz szerkezetének merevségét és a rezgések elnyelését vastag MDF falakkal biztosítják. A Bass-Reflex port az elülső oldalon dinamikusabb és mélyebb basszust biztosít még akkor is, ha a hangszórók közel vannak helyezve a falhoz.

Az ehhez a kialakításhoz kifejlesztett invertert úgy integrálták, hogy a kialakítás összes eleme egységes hangzást biztosítson. Két, egyenként 16,5 cm-es, mély meghajtót, egy 13 cm-es közép hangszórót és egy 2,5 cm-es szövet dóm magassugárzót tartalmaz. Az hangszórók membránjai a Raptor sorozat többi hangszórójánál bevált séma szerint épültek, a legmagasabb minőségű, erősen összepréselt cellulózból.Ez nagyon előnyös merevséget eredményez kis súly mellett.

ITT MEGTEKINTHETI A WILSON RAPTOR 9 HANGFALAT

Csatlakozók

A ház hátsó részén alul található a hangszóró csatlakozó panel. A kiváló minőségű csatlakozók biztonságos csatlakozást biztosítanak a kábelekhez, mind az elektromos érintkező elemek aranyozásának, mind pedig az anyák kényelmes kialakításának köszönhetően. Színkóddal vannak ellátva, amely csökkenti a csatlakoztatási hiba lehetőségét.

Bemutatjuk a Wilson legújabb modelljét – Raptor 9-et, Denon Store

A hangsugárzók mérete, teljesítménye és jól bevált kialakítása lehetővé teszi a hatalmas zenei jelenlét megjelenítését, amely lehetőséget nyújt az egyes hangszerek pontos elhelyezésére a térben. A hang nem agresszív, ugyanakkor jelentős érzelmeket továbbít, nagyszerű természetességgel, jól visszaadva a dalok felvételének pillanatát a stúdióban.

Erős álló hangsugárzó

A Raptor 9 hangfalak összességében univerzális megoldást jelentenek azon zenerajongók számára, akik egy kicsit nagyobb helyigényű, zökkenőmentesen konfigurált HiFi rendszert igényelnek, melyet csatornánként 50 és 220 W teljesítmény közötti erősítővel párosítanak. A Raptor 9 azon felhasználók figyelmét is felhívhatja, akik erős, álló hangsugárzót keresnek a többcsatornás házimozi-rendszerükhöz. Itt más Raptor sorozatú hangfalakat ajánlunk hátsó surround hangsugárzóként, center hangsugárzóként, vagy magasság csatorna hangsugárzóként az Atmos surround hangrendszerhez.

Bemutatjuk a Wilson legújabb modelljét – Raptor 9-et, Denon Store

ITT MEGTEKINTHETI A WILSON RAPTOR 9 HANGFALAT

A széria stílusos és színes homogenitásának, valamint az egyes hangfalak tökéletes akusztikai összehangolásának köszönhetően lehetővé teszik a hangfal szettek széles választékát. Kiegészítőként javasoljuk, hogy házimozinál használja a Wilson SUB sorozatú mélynyomókat.

Bemutatjuk a Wilson legújabb modelljét – Raptor 9-et, Denon Store

OLVASSON TÖBBET: Az 5 legnépszerűbb és legjobb álló hangsugárzó