A DENON AH-GC FEJHALLGATÓK ÚJ MODELLJEI

0

A Denon új szabványokat állít fel a zenehallgatásra a GC sorozatú fejhallgatók új modellei bevezetésével. A Denon zászlóshajó AH-D9200 fejhallgatója fejlett FreeEdge meghajtó technológiájára épülve, a Denon AH-GC30 és a AH-GC25NC valóban magával ragadó zenehallgatási élményt nyújt. A sorozat új modelljei az aptX HD Bluetooth technológiát használják “a CD-nél jobb” minőségű hangzáshoz, emellett a legmodernebb multimode aktív zajcsökkentés jellemzi őket, és megvan a közvetlen USB-csatlakozás lehetősége is a PC-ről, a lehető legjobb hangzást biztosít.

Az új sorozat három modellje a következők: az AH-GC30, aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth technológiával; a vezetékes AH-GC25NC aktív zajcsökkentéssel; és a Bluetooth-os AH-GC25W.

, A DENON AH-GC FEJHALLGATÓK ÚJ MODELLJEI, Denon Store
Denon AH-GC30

Az AH-GC30 és az AH-GC25NC a Denon szabadalmaztatott FreeEdge meghajtó technológiáját alkalmazza, amely „lebegő” membránt használ, hogy csökkentse a rezonanciákat és pontosabb dugattyú-szerű mozgást hozzon létre, így hallhatóbbá téve számukra a zene minden dinamikáját és árnyalatát. Akusztikailag a Denon hangmestere hangolja, hogy hihetetlen zenei hanghűséget és kifejezőbb nagy felbontású hangot biztosítson. Ezen kívül, a filmek is életre kelnek az erőteljes basszusok és tiszta párbeszédek által.

Az AH-GC30 és az AH-GC25W modelleknél az aptX HD Bluetooth lehetővé teszi, hogy a kompatibilis készülékekből a fejhallgatóra vezeték nélkül továbbítsuk magas felbontású, akár a CD-nél jobb minőségű zenét. Ezek a modellek a számítógéphez közvetlen USB kapcsolattal is csatlakoztathatóak.

Az AH-GC30 és az AH-GC25NC új fejlesztésű, legújabb generációs Active Noise Canceling (aktív zajszűrő) mikrofonokat használ a környezeti zaj csökkenéshez. Háromféle üzemmód áll rendelkezésre a zaj optimális kizárására, függetlenül attól, hogy repülőn, vagy vonaton utazik, az utcán biciklizik, vagy az irodában telefonon beszélget az ügyfelekkel.

, A DENON AH-GC FEJHALLGATÓK ÚJ MODELLJEI, Denon Store
Denon AH-GC25W

Négy mikrofonnal a fejhallgató belsejében és a külsején, fejlett digitális jelfeldolgozással kombinálva az aktív zajcsökkentés nemcsak azt jelenti, hogy jobban kizárja a külső zajokat: a három különböző üzemmód lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsa azt a környezetéhez. A „City” mód kiküszöböli a zsúfolt közterületeken tapasztalható tipikus zajt, míg az „Office” mód úgy van beállítva, hogy csendben tudjon dolgozni a munkahelyén. A „Flight” üzemmód pedig úgy van beállítva, hogy megszüntesse a repülőgép motorjaiból hallható folyamatos zavaró zajt.

Továbbá, a zajszűrő rendszer egy speciális „Ambient Monitor” funkcióval is rendelkezik: az egyik fülkagyló egyszerű megérintésével a beépített mikrofonok lehetővé teszi, hogy hallja a környezeti hangokat. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgató eltávolítása nélkül könnyen hallhatja a légiutas-kísérőt vagy az irodai munkatársait. Emellett a Bluetooth modelleken még két további mikrofon is található, nyolcadik generációs zajcsökkentéssel, hogy a hívások kezdeményezése és fogadása kiváló hangtisztasággal történjen. A vezetékes AH-GC25NC modellen egy mikrofon van a kábelen, valamint a Bluetooth modellekhez mellékelt távvezérlős kábeleken ia található mikrofon.

, A DENON AH-GC FEJHALLGATÓK ÚJ MODELLJEI, Denon Store
Denon AH-GC25NC

Mindhárom modell a kényelem és a praktikus használat céljából lett megtervezve, kiváló minőségű szintetikus bőr borítású ergonómikus memóriahab fülpárnákkal; emellett a beépített akkumulátorokat hosszabb zenehallgatásra tervezték: akár 20 óra használatot biztosítanak a teljes feltöltéstől a zajszűrés és a Bluetooth bekapcsolt funkciókkal, vagy 25 órát, amikor csak egyedül a zajszűrés használatáva.

, A DENON AH-GC FEJHALLGATÓK ÚJ MODELLJEI, Denon Store

AH-GC30 – főjellemzők:

  • A Denon FreeEdge membránok rendkívül pontos, erőteljes hangzást biztosítanak
  • Aktív zajszűrés négy mikrofonnal és három üzemmóddal, repülés, városi és irodai használatra, valamint gyors és egyszerű pillanatnyi deaktiválás
  • aptX HD Bluetooth nagy felbontású hang a kompatibilis eszközökkel, valamint vezetékes csatlakozással és USB audio opció
  • 20 órás akkumulátor élettartam a hosszú utazások esetén (Bluetooth és zajszűrés együttes használata esetén); és 25 óra Bluetooth nélkül. Az akkumulátor teljesen feltöltődik 2 óra alatt, míg a 10 perces gyors töltés 21/2 órányi használatot, és 15 perces gyors töltés 41/2 óra használatot biztosít
  • Fület körülvevő design memóriahab fülkagylóval, szintetikus bőr borítással a tökéletes illeszkedés és kényelem érdekében, még hosszútávú zenehallgatás esetén is
  • Fém pánt a tartósság érdekében; fekete vagy fehér kivitelben kapható

AH-GC25NC – főjellemzők:

  • Ugyanaz, mint az AH-GC30, aktív zajcsökkentéssel (40 órás akkumulátor élettartam), de vezetékes csatlakozással (nincs Bluetooth)

AH-GC25W – főjellemzők:

  • Mint AH-GC30, aptX HD Bluetooth-tal (30 órás akkumulátor élettartam), de aktív zajszűrés nélkül

Az AH-GC30 2019 márciusától lesz elérhető, az AH-GC25NC áprilisban lesz elérhető, és az AH-GC25W pedig májusban lesz elérhető a DENON szakkereskedéseknél.